Don Juan matte 306 ruž za usne - recenzija

август 25, 2016

Don Juan matte 306 ruž za usne - recenzija


Zdravo devojke! 
Dobro došle u još jedan post..
Danas za vas imam recenziju karmina kozmetičke lineje Don Juan.

S obzirom na to da prvi put pišem o Don Juan proizvodima,dozvilte da vama, koje ne znate za ovaj brend kažem koju informaciju...
Don Juan kozmetiku proizvodi kozmetička kuća "Mirjana" iz Srbije, koja u svom asortimanu ima veliki broj dekorativnih proizvoda, po veoma pristupačnim cenama, sve ostale informacije možete pronaći na njihovom sajtu (http://www.donjuancosmetics.com/


Što se tiče samog pakovanja ruža,  dolazi upakovan  u klasičnu ambalazu - crna plastična, sa srebrnim slovima i logom kompanije na vrhu čepa.  Pokazatelj da su ovo mat ruževi je to što je pri dnu ambalaže karmina zalepljena nalepnica na kojoj pise matte. 

Formula je izrazito kremasta. Pri nanošenju dva sloja karmina, karmin može biti jako pigmentovan. Miris je ugodan (slatkast)..

Dolazi u pakovanju od 4,5 grama, njegova cena iznosi 230 dinara. 

Što se tiče postojanosti karmina, na usnama može izdržati par sati, ali ukoliko nista ne jedete i ne pijete. Ovo je ruž koji ne može izdržati hranu i piće i veoma brzo se skida. 

Sve u svemu, ovo je jedan prosečan ruž, pogodan za svakodnevno korišćenje. I za njegovu cenu , dobijate jedan solidn ruž. 
Jedina zamerka ovom ružu jeste njegova postojanost, ali kako bi produžili postojanost nanesite i olovku za usne. 
Takodje, ovaj ruž ne isušuje usne..

Da li vi koristite ovaj karmin?:) Mozda ste probale neke druge Don Juan  proizvode?:)
Ako imate neka pitanja mozete ih postaviti u komentarima ispod :)


  • Share:

You Might Also Like

4 коментара