Avon sprej za fiksiranje šminke

фебруар 06, 2016

Avon sprej za fiksiranje šminke (makeup setting spray)

Zdravo devojke! Danas vam pišem o proizvodu sa kojim se neke od vas možda nisu ranije susretale. 
Ovo što vidite na slici jeste Avon sprej za fiksiranje šminke i samo njegovo ime vam govori čemu služi. 
Ovaj sprej možete pronaći u Avonovom katalogu po ceni od 250,oo - 800,00 dinara, za pakovanje od 125ml. To nije jako pune, jer se veoma sporo troši. 




Pakovanje je jednostavno i na vrhu ima raspršivač sa pumpicom, koji odlično funkcioniše i mlaz koji dobijate je jak i ne curi. 
Sprej je bez mirisa i nakon prskanja na koži izgleda vlažno, ali ne brinite, u roku od par minuta se osuši. U početku možete osetiti blago zatezanje lica u predelu gde ste ga nanele. Pri nanošenju obavezno zatvorite oči da vam sprej ne bi ušao. 



Iako se mnogi nadaju da ovaj sprej matira kožu i produžava period pre nego što se lice prosija, to baš i nije tako. Devojkama sa masnom i mešovitom kožom ovaj sprej nije namenjen. Ali zato služi da fiksira ostatak šminke i produži joj trajanje. 
Ja fiksiram sa naglaskom na obrve, senku i bronzer, te sam ponekad prskala i preko usana. Nažalost nisam primetila da mi je išta pomogao u trajanju ruža. 
Sve u svemu, meni se ovaj sprej jako svidja. Odličan je za one devojke koje nemaju vremena da popravlaju šminku u toku dana  ili za neke posebne prilike. 
Sastav:AQUA, PVP, ALCOHOL DENAT, IMIDAZOLIDINYL UREA, DISODIUM EDTA, PHOSPHOLIPIDS, RETINYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBYL PALMITATE, BETA-CAROTENE. 

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара