јул 04, 2016

AVON DREAMS EDP- recenzija 


Cao svima!  :)
Avon je u svojoj ponudi uvrstio novi parfem pod imenom Avon Dreams koji se nalazi u jako ženstvenom, staklenom pakovanju, tečnost je ružičaste boje. Dolazi u obliku EDP odnosno parfema, u pakovanju od 50ml. Papirna kutija u kojoj se nalazi je identične ružičaste boje kao i sama tečnost. 

Što se tiče njegovog sastava i kategorije, sastoji se od mešavine sočne šljive, opojne ruže i intenzivnih drvenastih tonova .Gornje note su tropsko voće i šljiva, dok su srednje note djurdjevak i roza ruža. . Donje note odnosno sama baza parfema sastoji se iz  kedrovina i vanile koji daju odredjenu težinu parfemu, intenzivnost.
On spada u čempresno-cvetnu kategoriju što navodi na to da je ipak malo jači i sladji...

Pri samom nanošenju oseća se pomalo slatkasta i intenzivna kombinacija ruže, vanile i kedrovine, medjutim u toku dana parfem se svede na  jako prijatne i  ženstvene  cvetne note. Moram napomenuti da je parfem izuetno dugotrajan, prijatan i nosiv u svim prilikama, kako dnevnim tako i večernjim.

U majskom katalogu bio je dostupan po ceni od 1550 dinara, gde ste uz njega mogli dobiti i losion za telo(150ml) i mini verziju ovog parfema(10ml)...



Da li ste vi koristile ovaj parfen?
Ako imate neka pitanja mozete ih postaviti u komentarima ispod :)



  • Share:

You Might Also Like

0 коментара