Kako napraviti savršen selfi?

јун 24, 2016

Kako napraviti savršen selfi?



Nažalost napraviti dobar selfi nije nimalo lako u šta se svako uverio ko je to pokušao da uradi. Najlakše se selfi pravi korišćenjem prednje kamere, ali nažalost veliki broj pametnih telefona ima veoma lošu prednju kameru, te je mnogo bolje praviti selfi zadnjom kamerom. 


U narednom tekstu možete pročitati 6 saveta za bolji selfi!

1. Spoznajte Vašu dobru stranu i loše uglove 
 - Da bi vam lice izgledalo mršavije, snimajte selfi sa veće visine 
 - Takodje, bitno je da kamera bude gore i tako će vam oči biti veće-    krupnije  

2. Koristite se dobrim svetlom 

 - Ništa nije gore od fotografije snimljene pomoću ugradjenog blica. Osim toga oslonite se na prirodnu svetlost. Stajanjem pored prozora Vaš selfi će biti mekši i prirodniji. 

3. Provucite kroz filtere 
 - Ako koristite pametan telefon da biste napravili selfi, možete ih        provući kroz razne filtere, pomoću Instagrama ili neke druge aplikacije za obradu fotografije. 

4. Ne budite ozbiljni 

 - Još jedna stvar bitna za selfi jeste osmeh i takodje bitna je da se ne trudite previše, odnosno da vaš selfi izgleda kao da ste bili napolju i naodjednom Vam je palo na pamet da okrenete kameru i uslikate se 

5. Pozadina 

 - Nije svaka lokacija dobra za selfi. Najbolje je da  pozadina  bude jednobojna ili da Vaš selfi bude napravljen recimo u polju suncokreta ili ispod kamenog luka vodopada. 

6. Ne preterujte 

 - Trebalo bi da snimate mnogo selfija, ali nema ništa gore od ljudi koji postuju nove selfije svakih nekoliko sati. Svedite postove na minimum. 

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара