Maybelline Affinitone 24h tečni puder

фебруар 11, 2016

Maybelline Affinitone 24h tečni puder

Zdravo devojke! Danas vam pišem o puderu koji se može naći na policama naših drogerija, a to je još jedan u nizu  Mazbelline Affinitone pudera uz svoje prethodnike Affinitone i Affinitone mineral.



Puder kao što vidite dolazi u staklenoj počici od 30ml i na vrhu ima pumpicu koja olakšava istiskivanje samog proizvoda. Cena mu je nešto manja od 1000rsd, a možete ga pronaći u svim drogerijama (Dm,Lilly...)

Što se tiče prekrivanja – ima srednju do jaku pokrivnu moć, tako da oni koji žele da prekriju neke veće nedostatke na licu mogu učiniti ovim puderom.
Takodje, lepo se blenda(razmazuje), prekriva pore, ne grudva se, ne pravi fleke, i može se nanositi sloj po sloj za jače prekrivanje.

Još jedna dobra stvar kod ovog pudera jeste njegov SPF19, a takodje i to što je potrebna mala kolicina pudera za svako nanosenje.

Što se tiče loših strana, to bi svakako bio  izbor nijansi jer je paleta nijansi dosta siromašna.


Moj puder je u nijansi 10 IVORY, ja ga obično nanosim četkom za nanošenje tečnog pudera(koju možete videti na slici), nekada ga nanosim i prstićima ali se on ipak lepse nanosi i izblenda četkom.

Nisam sigurna koliko bi bio postojan na masnoj i problematičnoj koži, dok je za kombinovanu kakvu ja imam (normalna sa masnijom t zonom) sasvim OK.
Ipak, ovaj puder je težak.Kada kažem težak mislim na osećaj na licu, a i ne mogu da kažem da je baš neprimetan.

Ako ga nanesete bez pudera u prahu, dobićete neki solidan izgled,tj.neki  polu- sjajan finiš.
Ja ga uvek setujem puderom u kamenu, jer se posle nanošenja ne osuši, odnosno izgleda nekako nedovršeno, ali posle setovanja on se dosta vise primećuje(što mi se bas i ne dopada,naročito zbog dnevne varijante).  


Koristite li i vi Maybelline pudere i šta mislite o njima?
Svaka preporuka je dobrodošla!





  • Share:

You Might Also Like

0 коментара